Snart dags för dag nummer 3 & 4

Veckan har gått otroligt snabbt för oss och det är endast en dag kvar tills vi ska åka iväg igen.
Det är en fantastisk känsla man känner inom sig nu när man sitter och lyssnar på det vi spelat in hittills.
När vi satt med ett blankt papper för 5 månader sedan och skulle skriva ner en vision som Evan ville att vi skulle följa till punkt och prickar så kunde vi aldrig ana den här känslan, vi kunde gissa att det skulle kännas härligt men detta slår det mesta i livet.

I Söndags fick vi in ännu en donation här från bloggen och det kunde inte kommit lägligare, vi såg det när vi precis anlänt till studion och det gjorde verkligen att vi fick en bra start. Efter att vi kört en liten bit för långt så kom vi tillslut fram till gården där studion ligger, vi träffade Olof och gick igenom lite detaljer.
Olof är en riktigt trevlig kille och dessutom är han riktigt duktig på det han gör, sen har han ett gott sinne för humor.

På måndagen fick vi träffa Evan Westerlund som tittade förbi. Vi har kört en låt som hette "Shooting Stars" en hel del under våra gig och den låten medverkar nu också Evan på. Den har fått ett rejält lyft och vi är riktigt tacksamma att vi fått göra något tillsammans med Evan som kommer att förevigas på vårt album.

Nu är det snart dags att åka tillbaka till Malmö för ytterligare två dagars inspelning, denna gången följer Bea med oss för att fota, filma, skratta och hjälpa oss med klockrena idéer! Vi hoppas absolut att vi kan uppdatera mer här på bloggen direkt från studion!

Vem vet kanske får ni reda på exakt vilka låtar som kommer att finnas med? :D


Ta hand om er så ses vi på söndag!

/ Charlie & Fredrik


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0