Vinnare i vår "gissa låten-tävling"

Ni kanske minns att vi hade en tävling här på bloggen i samband med inspelningen av "Everything Changes"!
Vi ber om ursäkt för att vi inte gått ut med en vinnare förrens nu, men det har varit så mycket att göra.

Nu har vi iaf dragit en vinnare bland alla som har skickat in sitt svar till oss!
Tävlingen gick ut på att man skulle svara på Charlies fråga i klippet nedan:


Svaret är självklart Macgyver Theme song
Vinnare blev Sofie Bergdén från Göteborg!
Priset blir ett exemplar av "Everything Changes"
Den är skickad idag och kommer till dig på posten inom kort!
ETT STORT GRATTIS OCH TACK FÖR DIN SUPPORT!

// Charlie & Fredrik

Acoustic Live Session!

Nu börjar det dra ihop sig, på Lördag åker Charlie & Fredrik, tillsammans med Ulf och Magnus, till Jönköping för att göra en akustisk spelning på behandlingshemmet "Lövängen".

Vi har sett fram emot denna spelningen ett bra tag nu och äntligen ska vi få åka dit!
Tanken är att vi ska spela in ljudet för att sedan släppa en gratis CD till alla er som besökt oss under året!
Det ska bli roligt att få släppa en Acoustic live Session platta nu, lite för att fira att vår vision för någon vecka sedan fyllde ett år.

Vi är otroligt tacksamma för allt ni gör för oss! Att ni sprider runt våra hemsidor till alla ni känner!
Vi har fått otroligt bra respons på Facebook och det är riktigt roligt!

Ett stort tack till alla er som hjälper oss!


// Charlie & Fredrik

Tack + Inspelning

Hej alla vänner! Tack så otroligt mycket till alla er som köper vår EP "Everything Changes" Som ni kanske sett så firade vår vision 1 år i lördags och det firade vi med en finmiddag tillsammans med nära och kära! Just nu repar vi för fullt inför vår akustiska spelning i Jönköping den 3 December! Vi kan också avslöja att vi i Februari/Mars kommer att göra ett besök i Studion hos Olof på Produktionsbolaget Cabasa där vi spelade in "Everything Changes" Vi kommer då att spela in en ny låt som vi kommer släppa som en Stand-Alone singel på nätet. Låten heter "Lost & Found" och är snart helt färdig! Vi är glada att ni sprider våra hemsidor vidare på era onlinesajter! Det betyder otroligt mycket för oss! // Charlie & Fredrik

Vägen Mot Drömmen 1 ÅR IDAG!

Hej alla underbara vänner!
Idag är det officiellt 1 år sedan vi startade vår resa hit! Dagen till ära så kan man nu köpa Everything Changes för bara 79 (tidigare 99) kr!

Vi kommer hålla det nya priset ett tag nu så passa på och skicka ett mail till oss via mailboxen i högerspalten!

Håll koll här på bloggen för en ny video inom kort!

Tack för all support!

// Charlie & Fredrik


Charlie & Fredrik - Vägen Mot Drömmen 1 ÅR!

På Lördag är det exakt 1 år sedan vi drog ut på vår första gatuspelning!
Det var också då vi fick vara med i "Före Sex" på SR Blekinge P4!

Självklart ska vi fira detta på Lördag och tills dess kan ni gärna kolla in videon från vår första gatuspelning i Karlskrona!Charlie

En lite försent upplagd video, men fortfarande aktuell!


Hjälp oss att ta oss till Stockholm!

Vi behöver eran hjälp och vi är ganska säkra på att just du har vad som krävs!
Vi har fått möjlighet att spela i Stockholm, inom en väldigt snar framtid, men det krävs att vi når ut till Stockholmare som tycker om vår musik, så vi ber er nu, sprid vår hemsida/blogg/spotify till alla ni känner!

Når vi minst 25 stycken i Stockholm som är intresserade av att se oss spela där så har vi ett gig som kan betyda väldigt mycket för oss!

Charlie & Fredrik tror på er hjälp och vi hade inte varit där vi är idag om det inte vore för er!
Så snälla, sprid oss vidare till alla ni känner via, Facebook, Twitter, Dayviews, myspace, ja överallt där det finns möjlighet så vore vi så otroligt glada! Skicka gärna ett mail till oss via mailboxen i högerspalten eller kommentera här så ska vi försöka ge någonting tillbaka till alla er som hjälper oss med detta!


Ni är bäst!

Tack!!

// Charlie & Fredrik

LÄNKAR:

SPOTIFY

FACEBOOK

WEBSITE

image description

Everything Changes i USA

Det stämmer bra, vi fick en god nyhet av vår underbara vän Stason från Los Angeles att han nu gett en skiva till Dug Pinnick, kanske mest känd som basist och sångare i bandet King's X!
Ni hittar hans hemsida HÄR.

Han har lovat att göra en Review på våran skivan och självfallet kommer vi att ta emot den med respekt!
Evan Westerlund har också gjort en Review på Everything Changes och det står såhär:

"The record features heartfelt lyrics, and compelling arrangements. Brought to life in a live situation, even more powerful...I caught their release concert, and this is absolute "live" band worth seeing - musically tight, and they deliver great energy with humility & a whole lot of passion."--
Evan Westerlund Songwriter/Artist, Malmö

Svar på ett mail + länkar

Hej alla glada!

Igår fick vi ett ganska intressant mail från en tjej som spelar mycket musik själv och som har samma visioner som Charlie & Fredrik, hon undrade ifall inte vi skulle kunna ge ut en bok om den resan som vi har gjort. Det roliga är att vi har funderat på att faktiskt göra det inom en snar framtid. Problemet ligger dock i att vi inte har så mycket tid som vi önskar att vi hade MEN vi har den tanken i huvudet och tänker absolut göra någonting som gör att vi kan hjälpa människor som vill komma framåt men kanske inte riktigt har den rätta motivationen!

Evan Westerlund som hjälpt oss på denna resan har gett oss råd och hjälp som vi inte ens trodde var möjliga och om vi kan hitta ett sätt att dela med oss av den kunskapen så är vi mer än glada! Det är fantastiskt roligt att det finns människor där ute som uppskattar vår musik, även om man besöker vår blogg för första gången eller om man har följt oss sedan starten November 2010!

Tack till alla er som beställer vår skiva och till alla er som sprider våra sidor vidare på Facebook, Twitter, Myspace och andra sidor där ni är aktiva! Det betyder så otroligt mycket för oss och vi håller just nu på att klura ut hur vi ska kunna tacka er!

Utan er hade Charlie & Fredrik inte varit här idag och jag vet att vi säger det ofta men vi är så tacksamma för ert stöd! Vi trodde aldrig att vi skulle gå såhär långt när vi började med vår vision, så TACK!Här kommer lite länkar till sidor där ni kan hitta mer av Charlie & Fredrik:

SPOTIFY

YOUTUBE

HEMSIDA

FACEBOOK


RSS 2.0