God Jul!

Vi önskar god jul, på vårt sätt :)


Trummissökande

Här söker C


Nya saker på gång!

Just nu håller vi på att skriva nya låtar! Det är roligare än någonsin att sitta ner och vända och vrida på allt för att hitta olika lösningar! Vi vill även passa på att tacka alla som spridit våra hemsidor som en löpeld över internet!
Statistiken på bloggen och hemsidan har ökat rejält! TACK!

Andra saker som är på gång:

1. Försöker inleda ett samarbete som kommer göra att ungefär hälften av alla pengarna som vi får in på sålda skivor kommer att gå till olika organisationer som hjälper människor i nöd.
2. Vi försöker boka så mycket spelningars som vi kan och utan bokningsbolag så är det inte världens lättaste grej att göra men vi försöker så mycket vi kan!


Tryck på bilderna för att komma till våra olika sidor!

En kanon dag i Stockaryd!

I lördags spelade vi på Lövängens behandlingshem och det kändes riktigt bra!
Det var en otroligt avslappnad och skön känsla rakt igenom hela spelningen!

Vi hoppas att spelningen uppskattades av er som kom dit (om ni är inne och läser här så vill vi tacka så otroligt mycket för att ni kom till spelningen)

Vi hoppas absolut att vi kommer åka tillbaka fler gånger!

Här kommer lite bilder från Lördagen!


Jönköping nästa!

Imorgon är det dags för spelning därför åker Charlie & Fredrik tillsammans med vår basist Ulf och gitarrist Magnus iväg till Jönköping där vi ska spela på "Lövängen". Detta är första gången vi gör en akustisk spelning sen skivan släpptes den 24 September så det ska bli otroligt kul att "Klä av" låtarna lite igen!

Vi har lite tankar på att hålla en tävling här på bloggen, vi har dock inte besutsångest om vad tävlingen ska gå ut på, har ni några tips och idéer så får ni jättegärna skicka ett mail till oss via mailboxen till höger!

Kommer förhoppningsvis att lägga upp lite bilder och filmer här på bloggen under morgondagen!
Tack för att ni följer oss!

// Charlie & Fredrik

RSS 2.0