Svar på ett mail + länkar

Hej alla glada!

Igår fick vi ett ganska intressant mail från en tjej som spelar mycket musik själv och som har samma visioner som Charlie & Fredrik, hon undrade ifall inte vi skulle kunna ge ut en bok om den resan som vi har gjort. Det roliga är att vi har funderat på att faktiskt göra det inom en snar framtid. Problemet ligger dock i att vi inte har så mycket tid som vi önskar att vi hade MEN vi har den tanken i huvudet och tänker absolut göra någonting som gör att vi kan hjälpa människor som vill komma framåt men kanske inte riktigt har den rätta motivationen!

Evan Westerlund som hjälpt oss på denna resan har gett oss råd och hjälp som vi inte ens trodde var möjliga och om vi kan hitta ett sätt att dela med oss av den kunskapen så är vi mer än glada! Det är fantastiskt roligt att det finns människor där ute som uppskattar vår musik, även om man besöker vår blogg för första gången eller om man har följt oss sedan starten November 2010!

Tack till alla er som beställer vår skiva och till alla er som sprider våra sidor vidare på Facebook, Twitter, Myspace och andra sidor där ni är aktiva! Det betyder så otroligt mycket för oss och vi håller just nu på att klura ut hur vi ska kunna tacka er!

Utan er hade Charlie & Fredrik inte varit här idag och jag vet att vi säger det ofta men vi är så tacksamma för ert stöd! Vi trodde aldrig att vi skulle gå såhär långt när vi började med vår vision, så TACK!Här kommer lite länkar till sidor där ni kan hitta mer av Charlie & Fredrik:

SPOTIFY

YOUTUBE

HEMSIDA

FACEBOOK


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0